Сряда, 29 Май 2024 г.

ЕНЕРГО-ПРО приема клиенти в изнесени офиси в област Силистра

Стартира четвъртият етап за 2018 година на проекта "Изнесени офиси" в услуга на клиентите на ЕНЕРГО-ПРО. От 10 до 21 септември специалисти на компанията ще посетят 7 градове и села в област Силистра, сред които Дулово, Тутракан, Главиница, Искра, Алфатар, Голеш и Цар Самуил.

Инициативата се провежда от 2013 година в населени места в Североизточна България, в които няма постоянно функциониращ Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО.

В изнесените приемни на компанията клиентите имат възможността да стартират процедура по смяна на титуляр на партидата, да заявят и ползват безкасови услуги, да получат консултация по процеса по присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа, да зададат въпроси, които касаят електроснабдяването, както и да подадат актуална информация за данните си за кореспонденция.

За да се възползва от услугите, предлагани в изнесените офиси, клиентът трябва да носи и представи документ за самоличност и документ за собственост на имота. На интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО е публикуван графикът на изнесените офиси през месец септември 2018 година.

Facebook коментари