Сряда, 17 Април 2024 г.

ГЕРБ-Силистра отбеляза Деня на река Дунав - 29 юни

Под мотото "Да напълним река Дунав с живот" ГЕРБ-Силистра отбеляза Деня на река Дунав - 29 юни. Малки и големи, жители и гости на града се забавляваха в рамките на близо два часа.
Празника бе открит от кмета на община Силистра д-р Юлиян Найденов и общинския ръководител на ГЕРБ – Силистра д-р Мария Димитрова.
В състезанието с лодки, тип ЯЛ-6, с екипажи от по седем души се включиха шест отбора. В оспорвано състезание първото място спечели отбора на НЧ "Родолюбие" с. Айдемир, втори станаха рокерите на силистренския мотоклуб, а трети представителите на бар "Москва". Наградите на участниците бяха връчени лично от областния координатор на ГЕРБ Тодор Тодоров. За децата в парка беше организиран конкурс за рисунка "Моята река" и викторина "Опознай река Дунав". За доброто на настроение на присъстващите се погрижиха от смесен хор "Седянка" и вокална група "Мегатон". За финал на празника, който за осма поредна година се организира от Общинската организация на ПП ГЕРБ в Силистра, в реката беше пуснат макет на кораба "Радецки", с който всички участници можеха да изпратят свои послания.

Facebook коментари