Сряда, 17 Юли 2024 г.

Осман Октай: "Гюнай Сефер е местният дерибей на Доган в Силистренско" (видео)

Гост в сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей България" бе бившият ДПС деятел Осман Октай, който коментира интервюто на Гюнай Сефер в същото предаване вчера.
В затворените региони, където работи ДПС, не действа никакъв закон, обяви по НТВ Осман Октай, бивш депутат от ДПС и бивша дясна ръка на Ахмед Доган. Той каза, че висша данъчна служителка от тези региони трепери от Гюнай Сефер, който бил криминално проявен. ДПС насажда страх, продължи Октай и разказа за случай в Исперих, където компания от местни дерибеи от ДПС яла, пила и се веселила, а след това застреляли сервитьорката.

Познавайки кухнята на това затворено управление, съм длъжен да изразя гражданска позиция, каза още бившият ДПС деятел. Темата за рефендум за членството на Турция не е на дневен ред, но около посещението на турският премиер в България, се случиха много събития, взаимно свързани. Съдържанието им следва моделирането на президентските избори и за следващ парламент. Така ще се отклонява вниманието на хората, добави Октай.

Доган не отиде на среща с Ердоган, защото Турция нееднократно вече обяви, че не е необходимо Анкара да има посредници в отношенията си с България. Антидоганизмът става заплаха за Турция. Ако не се овладеят нещата в Главно мюфтийство, имам основания да се тревожа, че може да се провокират големи масови безредици и провокации, съобщи още Октай.

Facebook коментари