Вторник, 05 Юли 2022 г.

Младежите от ГЕРБ-Силистра подариха празник на местните малчугани по повод 1-ви юни

Младежката организация на ПП ГЕРБ в Силистра подготвиха приятна изненада за деца и родители по случай 1 юни - Международен ден на детето. За шеста поредна година беше организирано рисуване на асфалт за малчуганите, които развихриха своето въображение. Много деца с цветни тебешири преобразиха пространството за паркиране на автомобили във вълшебен свят. Председателят на МГЕРБ-Силистра Ивелин Неделчев, общински съветници и членове на организацията се бяха погрижили за доброто настроение на всички, като освен цветни тебешири бяха осигурили аниматори и диджей. Ръководителят на структурата на Младежи ГЕРБ Ивелин Неделчев пожела на децата много сбъднати мечти и щастливи мигове."1 юни е най-усмихнатият и вълнуващ ден в годината! Днес е вашият празник, а ние с цялата си обич и всеотдайност се опитваме да го направим незабравим. Посвещаваме този прекрасен ден на вас, защото го
заслужавате. Нека вълшебството и магията на детството ви съпътства през целия ви живот! Бъдете здрави, винаги усмихнати, мечтайте и сбъдвайте мечтите си", допълни той.
По време на празника децата, насърчавани от своите родители, нарисуваха любимите си животни, анимационни герои и причудливи пейзажи. Инициативата се превърна в детски празник, а за всички малчугани имаше осигурени подаръци и полезни за здравето плодове, осигурени от ГЕРБ.

Facebook коментари