Неделя, 03 Юли 2022 г.

Бойко Борисов ще гледа дербито между Лудогорец и Доростол

Очаква се премиерът Бойко Борисов да изгледа мача между Лудогорец и Доростол в събота на 16 октомври. Локалното дерби между двата отбора, които миналия сезон се преследваха непрекъснато в СИ "В" група е гвоздея на програмата в този кръг на Източната "Б" група. Една точка и две места разделят опонентите преди двубоя. Доростол е на 4-то място с 15 точки, а Лудогорец е на 6-то място с 14 точки. Готова е VIP-ложата на градския стадион "Дянко Стефанов" в Разград. До събота се очакват някои дребни довършителни работи. В обновената ложа се очаква да седнат хората от ръководството на Лудогорец, спонсорите на тима, както и кмета на Разград Денчо Бояджиев, ръководството на Доростол и може би министър-председателя Бойко Борисов. В постройката над централната трибуна ще има 11 места, като осем стола са неподвижно закрепени. Минаването до VIP-ложата ще е с самостоятелен вход от лявата страна на съблекалнята на съдиите и е оградено с мрежа, за да се ограничи достъпа на запалянковците.
Специалните гости лесно ще могат да стигат лесно до обновеното барче, което се намира под ложата. В същото време в събота ще бъде направена първата копка на нова мощност на завод Биовет. Очаква се там да бъде спонсорът Кирил Домусчиев, който е собственик на "Хювефарма". Очаква се и премиерът Бойко Борисов да присъства на официалното откриване, след което да посети футболната среща.
Фен-клуб "Доростол" организира за пореден път екскурзия за гостуването на отбора. Този път предвид големия заряд на мача деца под 18 години и жени ще пътуват безплатно за Разград. Останалите фенове на тима ще трябва да заплатят 10 лева. Символична сума за истинският фен на тима и изобщо за всеки обичащ града си. Двубоят в Разград е с начален час 16:00, а организирания транспорт ще чака 12:30 пред стадион "Доростол" (Стария стадион).

Facebook коментари