Събота, 13 Юли 2024 г.

Общинската структура на ГЕРБ – Силистра проведе отчетно-изборно събрание

Отчетно-изборно събрание проведе общинската структура на ГЕРБ във Силистра. В него взеха участие 219 члена на партията в община Силистра. Гости на редовното отчетно- изборно събрание бяха областния координатор на партията Тодор Тодоров и областния управител на Силистра - Ивелин Статев.
Общинският ръководител на ГЕРБ - Силистра д-р Мария Димитрова представи отчет и анализ за дейността на структурата за периода от началото на 2015 година до настоящия момент. В своя анализ за дейността през отчетния период д-р Мария Димитрова представи изборните резултати и инициативите, проведени през периода.
"Предстоят много важни избори догодина – първо за Европейски парламент, а след това и местните. Затова е важно да имаме едно силно и работещо ръководство. Пожелавам ви именно такъв избор и номинации да направите на това събрание", заяви пред присъстващите общинския ръководител на ГЕРБ за Силистра д-р Мария Димитрова. "Това, което ние, като общинско ръководство, сме поели като ангажимент го правим. Но при условие, че имаме силната подкрепа на всички вас и на ръководството, можем да реализираме много проекти и добри идеи", каза още г-жа Димитрова.
По време на форума бяха направени номинации за общински ръководител, организационен секретар и членове на общинското ръководство, като номинацията за общински ръководител бе единствена и подкрепена с пълно мнозинство от присъстващите. Те ще бъдат утвърдени с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.
Областният координатор на партията Тодор Тодоров поздрави общинската структура на ГЕРБ Силистра и всички присъстващи членове на партията заявявайки, че след последните парламентарни избори ГЕРБ е вече първа политическа партия в област Силистра и за този успех основна роля е изиграла силистренската организация на партията.
"Изключително се радвам, че виждам една пълна зала с хора, които вървят в една посока и искат да работят за развитието на България. За тези години вие доказахте, че сте изградили един страхотен отбор. Желая ви здраве и вяра", каза още Тодор Тодоров.

Facebook коментари