Петък, 10 Юли 2020 г.

Набират курсанти в Академията на МВР за учебната 2018/2019 г.

Стартира кампанията за прием на курсанти в Академията на МВР за учебната 2018/2019 г., информират от ОД на МВР-Силистра.
Кандидатите за курсанти подават документи в областните дирекции на МВР по местоживеене, а за град София в Столична дирекция на МВР (СДВР) в срок до 04.06.2018 г.
Кандидатите подлежат на специализиран подбор – медицинско изследване, проверка на физическата годност, психологическо изследване с тест за интелигентност и личностен въпросник.
Приемането на курсанти за придобиване на ОКС "бакалавър" в редовна форма на обучение се извършва чрез класиране с балообразуващи оценки от дипломата за средно образование, от проверката за физическа годност, от теста за интелигентност и след успешно преминаване на целия специализиран подбор.
Специалностите за придобиване на ОКС "бакалавър" в редовна форма на обучение във факултет "Полиция" и факултет "Пожарна безопасност и защита на населението" са: "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред", "Пожарна и аварийна безопасност" и "Гранична полиция".
Информация, свързана с кандидатстудентската кампания, е публикувана на интернет страницата на Академията на МВР: www.mvr.bg/academy.

Facebook коментари