Неделя, 23 Септември 2018 г.

Първа награда за зрелостник от ПГСУАУ "Атанас Буров" в Национален средношколски конкурс за есе

На Великден катедра "Финанси и кредит" при СА "Д. А. Ценов" Свищов отбеляза своята 66 годишнина " и обяви резултатите от традиционния пролетен конкурс-есе за средношколци. Тазгодишното интелектуално предизвикателство бе отправено от катедрата и Фондация "Проф. д-р Минко Русенов" под формата на национален онлайн конкурс за есе на тема "ФИНАНСОВОТО ОБРАЗОВАНИЕ: КАРИЕРА С ТРАДИЦИИ, НАСТОЯЩЕ И УСТОЙЧИВО БЪДЕЩЕ". Комисия, ръководена от проф. д-р А. Захариев (ръководител на катедра "Финанси и кредит" при СА "Д. А. Ценов" и председател на Фондация "Проф. д-р Минко Русенов"), включваща: гл. ас, д-р Цветан Павлов (научен секретар на катедра "Финанси и кредит"), гл. ас. д-р Петко Ангелов (Алумни координатор на катедра "Финанси и кредит"), гл. ас. д-р Димитър Костов и гл. ас. д-р Марияна Павлова удостои с
Първа награда Йордан Николаев Станчев от 12 а клас на ПГСУАУ "Атанас Буров" гр. Силистра. Отличеният автор получава Грамота и Сертификат, гарантиращ прием в СА "Д. А. Ценов" Свищов избрана специалност в кандидат-студентска кампания 2018/2019 г. и с еднократна парична стипендия от Фондация "Проф. д-р Минко Русенов" .
Това е поредно признание за младия буровец, след като негово есе на тема "Счетоводството – едно образование с много възможности" от Националната университетска олимпиада по счетоводство на ИУ Варна получи оценка Отличен 6.00 и и избрано есе за печат , а полученият сертификат му осигурява прием в ИУ Варна за 2018-2019 г.
Пожелаваме на Йордан Станчев да направи правилният избор , за да може след завършване на образованието си да се припознае като преуспял човек, реализирал се успешно на пазара на труда и готов за нови предизвикателства от живота.

Facebook коментари