Неделя, 28 Ноември 2021 г.

Остават за постоянно в ареста Джебраим, пребил зверски до смърт съпругата си

По искане на Окръжната прокуратура в Силистра състав на Силистренския окръжен съд е наложил мярка за неотклонение "задържане под стража" на 69-годишния Джебраим С. от с. Окорш, привлечен като обвиняем за убийството на съпругата си - 67-годишната Айшегюл С.Това съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.
Определението на Силистренския окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Припомняме, че на 8 януари сутринта близки на 67–годишната Айшегюл Салиева подават сигнал в полицейския участък, че нещо се е случило в дома им. Отишли да я търсят, но съпругът й Джебраим ги върнал. Потърсили я пак и се усъмнили в поведението му. На място полицията установява смъртта на Айшегюл, а наличните доказателства били безспорни, че извършителят на убийството е именно съпругът.Първоначално той е задържан е първо за 24, а след това за 72 часа.
Все още няма данни от аутопсията за причината за смъртта на жената. По непотвърдена информация е била пребита от бой. Имало е и прободни рани. Съседи казват, че е била удряна с горещ котлон. Видели били, че лежи гола на земята.
Джебраим е привлечен като обвиняем, като наказанието, което предвижда законът, е затвор от 15 до 20 години, доживотна присъда или доживотен затвор без право на замяна, съобщи говорителят на Окръжна прокуратура в Силистра Ивелин Чафаланов.

Facebook коментари