Сряда, 28 Февруари 2024 г.

Цветан Цветанов: "Давам отлична оценка на работата на областната организация на ГЕРБ в Силистра"

С увеличението на доходите за учители и пенсионери и с Програмата за родителите на деца до 5 г., които искат преждевременно да се върнат на работа, в бюджета за следващата година ще бъдат заделени допълнително 530 млн. лв., без да се увеличава дефицита. Работим за увеличение на заплатите и на военните и полицаите, както и за ръст на доходите в други секторни политики. Целта ни е икономическият растеж, който постигаме в национален план и очакваме да достигне 3,9 % в края на 2017 г., да се усети във всеки регион. Това заяви Цветан Цветанов, зам.-председател на ГЕРБ и председател на ПГ на партията на изнесена работна среща на областното и общинските ръководства на ГЕРБ-Силистра,организирана във Варна.
Областния ръководител на ГЕРБ-Силистра Тодор Тодоров приветства Цветан Цветанов и областния координатор и кмет на Варна Иван Портних.
След анализ на изборните резултати Цветанов даде отлична оценка на работата на областната организация на ГЕРБ в Силистра. И благодари за изключително добрата работа на Алтимир Адамов, народен представител от Силистра, на кметовете и областното ръководство, без чиято помощ ПП ГЕРБ не би реализирала политиките в областта.
Още отсега започваме активна подготовка за местните избори, обяви Цветанов, като изрази надежда, че с победен резултат партията ще се поздрави и в Ситово, и в Главиница.
Представителите на структурата на ГЕРБ-Силистра поставиха пред Цветанов проблема за тировете, които преминават през града, за да стигнат до митницата. Причината е липсата на подходяща инфраструктура на 7 км от румънска страна. Цветанов се ангажира въпросът да бъде поставен и да се намери решение на предстоящото заседание на правителствата на България и Румъния, което ще се състои във Варна. В рамките на срещата бяха коментирани усилията на правителството за привличане на инвестиции и проблемът, който работодатели срещат с намирането на работна ръка с адекватни на търсенето умения.
В заключение Цветанов се ангажира в края на идния месец да посети общини от Силистренска област. "През последните месеци съм провел срещи в много райони на страната. Винаги сме били близо до хората и ще продължим да работим така" , заключи Цветанов.

Facebook коментари