Четвъртък, 18 Юли 2024 г.

Д-р Юлиян Найденов: "Честит празник на Силистра!"

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ И ГОСТИ ,
Кръстовден е! Празник на Силистра! Град с хилядолетна история и богато културно наследство, със забележителна природа и плодородна земя. С добри, трудолюбиви и талантливи хора.
Безброй са исторически факти през различни епохи за силата на героичните ни деди, за упоритостта на труда на добруджанци, за съкровената вяра, стремления и отговорността към дома - град Силистра.
Силистра е в сърцето ни и тази любов е важна, за да я предадем на децата и внуците си. Всички административни решения трябва да отговарят на обичта и грижата за хората и общината ни и да са честно и достойно изпълнен дълг.
Най- важното в нашето общество са хората и тяхното добруване. Затова всяко предложение, идея, мнение мечта трябва да бъде представена и чута, обсъдена и използвана.

Съхранено и работещо е взаимодействието в местното самоуправление между гражданите на Силистра, Общинския съвет и кмета на общината, неправителствените организации, гражданските сдружения, всички заинтересовани страни, медиите. Ние всички изпълняваме нашата мисия - заедно да работим и заедно да решаваме важните въпроси за гражданите. Община Силистра има само един път напред - пътят на европейското развитие. Следвахме тази посока досега, ще вървим с нея в годините.

д-р Юлиян Найденов

Кмет на община Силистра

Facebook коментари