Петък, 10 Април 2020 г.

Удар срещу дилърите: Задържаха "Нисан" - натъпкан с наркотици (ОБНОВЕНА)

До ареста на двамата се стигнало при рутинна проверка на служители от Участък – Кайнарджа. Вчера около 20.30 часа по пътя Добрич – Силистра в района на село Средище те спрели лек автомобил "Нисан", управляван от 29-годишен силистренец, в който пътувала и 21-годишната му приятелка. Първоначално водачът доброволно предал топче марихуана на полицейските служители, след което последвало претърсване на автомобила. В него - укрити на различни места, били намерени 58.00 г канабис, 51.6 г амфетамин и 33.7 г кокаин, идентифицирани с полеви наркотест.
В хода на разследването по случая дежурна оперативна група извършила претърсване в дома на 29-годишния мъж и в автосервиза, където работел, в областния град. В жилището били открити още около 10 г канабис, три гриндера (трошачи), електронна везна и голям брой малки найлонови пликчета.
Мъжът и жената, които до момента нямат регистрирани криминални прояви, са задържани за срок до 24 часа.
Случаят е докладван на Окръжната прокуратура и е образувано досъдебно производство. Очаква се с нейно постановление днес срокът за задържането на двамата да се удължи до 72 часа.

Информация на www.24chasa.bg:
Задържаните с наркотици са Мартин Бисеров Цонев и Преслава Маринова Скорчелиева. Преслава е дъщеря на настоящата шефка на НАП - Силистра.

Facebook коментари