Събота, 10 Декември 2022 г.

Третокласник от Айдемир спечели покупка в книжарница

Наско Иванов Атанасов, ученик в трети клас на ОУ "Христо Ботев", с. Айдемир, е печелившият ученик за м. август в данъчната томбола с касови бележки. В категория "Възрастни" пък беше изтеглен плик с името на Адриана Бобчева Стоянова от гр. Силистра.
Ваучер на стойност 20.00 лв. за покупка по желание от книжарница в Силистра е наградата на двамата печеливши. Въпреки че томболата отдавна има и постоянни участници, късметът за първи път се усмихна на изтеглените този месец. Прави впечатление и все по-широкото участие на граждани, живеещи извън пределите на град Силистра.
Общо 318 плика извади комисията от кутията, определена за томболата, и поставена пред входа на НАП – Силистра. Това е най-големият месечен брой участници за 2010 година. От тях 219 са в категория "Възрастни", а 99 - на ученици.
Припомняме, че за участие в лотарията с касови бонове на Офис – Силистра е необходимо само в плик да се поставят касови бележки от извършени покупки или получени услуги на обща стойност 25.00 лв., да се напишат трите имена, телефон за връзка и категорията за участие – "Възрастни" или "Ученици". Участието на ученик може да бъде анулирано, ако е приложил фискален документ за покупка на цигари или алкохол. Печелившите се теглят всеки месец около 15-о число.

Facebook коментари