Събота, 26 Ноември 2022 г.

Инна от Силистра каза "Да" насред рев от мотори

На уникално предложение за брак станаха свидетели участниците в 15-ия мото събор в Разград, който се организира от мото клуб "Лудогорски братя".

По време на традиционната почетна обиколка на Разград, в която се включват всички мотористи, 33-годишният Гошко Тодоров от Силистра направи предложение за брак на своята приятелка - 25-годишната Инна Митева. Това стана насред булевард "Априлско въстание".

Шумната колона, ескортирана от две полицейски патрулки, спря преди моста над централния площад "Ларго", от моста се спусна транспарант, на който пишеше "Инна, ще се омъжиш ли за мен?".

Докато той се спускаше, Гошко слезе от мотора и коленичи пред любимата си, която насред мощния рев на мотори каза "Да!", а думите й бяха заглушени и от аплодисментите на присъстващите на вълнуващото събитие.

Гошко работи като пицар в Силистра, Инна е счетоводителка. Моторите са страст за Гошко, но и дамата на сърцето му се запалила покрай него и затова решил в предложението си за брак непременно да включи моторите. Срещнал отзивчивост и съдействие от организаторите на събора - момичетата и момчетата от мото клуб "Лудогорски братя"-Разград, на които изказва благодарност, че опазили тайната и приятната изненада за Инна беше пълна.

Facebook коментари