Понеделник, 17 Януари 2022 г.

Силистренката Тита представи новата си песен "Късай"

Само преди няколко дни певицата от Силистра Тита обяви участието си в новия уеб тийн сериал "Следвай ме", който е съвместна продукция на ADAMAND – лейбълът на рапъра Криско, и продуцентите от 7Talents, създатели на хитовия уеб сериал "Не така, брат", а сега тя пусна и новото си парче, озаглавено "Късай".
Новата песен на Тита загатва за главната роля, която тя ще има в сериала, а в клипа участват и някои от останалите герои от поредицата. Песента "Късай" вече натрупа сериозна популярност в интернет само няколко часа след пускането й онлайн:
На 29 май във Vbox7.com тръгва и уеб тийн драмата, в която Тита е главното действащо лице. В него тя ще играе 16-годишна ученичка Бела, дошла в големия град, за да учи в елитна гимназия, която се сблъсква с най-голямата училищна любимка в лицето на известна влогърка.
Двете момичета започват битка по между си, а арената, на която тя се разиграва е както в училището, така и в сайта за видео забавление Vbox7. Ученическата тийн драма обещава да ни направи свидетели на много смях, сълзи и непредвидени ситуации.

информация: vesti.bg

Facebook коментари