Сряда, 10 Август 2022 г.

Празник на ОУ"Христо Смирненски" Дулово

Най-голямото основно училище "Христо Смирненски" чества на 28.04.2017г Празника на училището, който бе под надслова "България в картини и слово".
Тържеството започна с ритуал по посрещане на училищното знаме и със специална поетично-музикална програма. Радка Иванова, директор на учебното заведение, приветства ученици и преподаватели и връчи наградите и отличията на изявилите с в различните конкурси и състезания ученици от първи до осми клас. Гости на събитието бяха д-р Юксел Ахмед, кмет на Община Дулово, Доротея Тотева, заместник-кмет "Хуманитарни дейности", Мариана Илиева началник отдел"Образование", членове на училищното настоятелство, директори на училища, бивши директори и преподаватели, родители.
В празничния ден се проведоха и различни изяви по класове-"Планетата Земя-моят дом", "Пролетна забава", "Приказки в картини", спортни дейности, "Вълшебният свят на книгата-Маратон на четенето", "Да знаеш много езици, значи да имаш много ключове за една врата"-чуждоезиково парти. Учениците активно се включиха и в секциите на групите по интереси работещи по проект "Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности"(ТВОЯТ ЧАС).
ВАНЯ ПЕТРОВА

Facebook коментари